YapiHaberleri

(Özel) Bu ekmekleri bir günde yapıp 1 yıl boyunca yiyorlar #afyonkarahisar

Afyonkarahisar’ın Bayat ilçesine bağlı Derbent köyünde kadınlar tarafından yüz yıllardır un, su ve tuz karışımı ile elde edilen hamurdan yapılan ekmek 1 yıl boyunca yenilebiliyor.Bayat ilçesine 7 kilometre...Devamı için tıklayınız

İnşaat, Haber, Ajansı

82
Bize Ulaşın

Merkez mahallesi mutlu han sokak no:17/2 Bartın/Sakarya

info@yapigundem.com.tr

yapigundem.com.tr adresinde yer alan haberlerin iktibas edilirken kaynak gösterilmesini bekleriz.
Sitemizde yer alan haberin telif hakları Sabah firmasına aittir, kaynak gösterilmeden ve link verilmeden iktibas edilemezler.
Haber Sitesi Bu içeriğin kullanımıyla ilgili yasal yükümlülükler kullanıcıya aittir.