YapiHaberleri

Kimin Aklına Geldi Tuzlu Suda Sebze Bekletmek: Türk Mutfağının Vazgeçilmezi Olan Turşu İlk Kez Nasıl Yapıldı?

Adını duyduğumuzda bile ağzımızın suyu akan, Türk mutfağının olmazsa olmaz eşlikçisi olan turşu ilk kez nerede ve nasıl yapıldı? Binlerce yıldır dünyanın pek çok farklı bölgesinde yapıldığını bildiğimiz turşunun elbette bir anavatanı ve bir ortaya çıkış hikayesi var. Geleneksel gıdamız turşunun tarihini gelin yakından inceleyelim.

İnşaat, Haber, Ajansı

142
Bize Ulaşın

Merkez mahallesi mutlu han sokak no:17/2 Bartın/Sakarya

info@yapigundem.com.tr

yapigundem.com.tr adresinde yer alan haberlerin iktibas edilirken kaynak gösterilmesini bekleriz.
Sitemizde yer alan haberin telif hakları Webtekno firmasına aittir, kaynak gösterilmeden ve link verilmeden iktibas edilemezler.
Haber Sitesi Bu içeriğin kullanımıyla ilgili yasal yükümlülükler kullanıcıya aittir.